Akoestische moswanden in presentatieruimte van Kaartje2Go te Zwolle

Akoestische verbeteringen voor Kaartje2Go

In het centrum van Zwolle zit het kantoor van Kaartje2Go in een prachtig oud pand. Het monumentale pand is grondig gerenoveerd in de afgelopen jaren. Nu was het aan de beurt om de kelder te vernieuwen met onder andere een presentatieruimte. Voor Kaartje2Go was het noodzakelijk om naar oplossingen te zoeken om de akoestiek te verbeteren. Dit zal gerealiseerd worden door in de styling van de presentatie ruimte meer stoffen materialen te gebruiken.

Moswanden toepassen voor verbetering van de akoestiek

Naast het gebruik van stoffen meubels is de keuze gevallen om mos toe te passen voor de verbetering van de akoestiek. Door de stalen ligger aan het plafond wordt de ruimte opgedeeld in twee delen. Om geluidsdemping optimaal te realiseren is er gekozen om twee moswanden te plaatsen die in het stramien van de televisie doorloopt. Zodoende wordt er een horizontaal vlak gerealiseerd van 90cm hoog over de gehele wand.

Mosschilderij met verschillende typen mosMoswanden ZwolleAkoestische schilderijenAkoestische schilderij van mosMoswanden Zwolle Kaartje2Go