Roomdividers van mos

roomdividers

Mobiele moswanden als roomdividers

In ons assortiment hebben wij ook roomdividers die bekleed zijn met mos. Met een vaste of mobiele moswand zet u ware eye-catcher met een natuurlijke en sfeervolle uitstraling in het kantoor, showroom of horecagelegenheid. Daarnaast creëert u meer privacy met de roomdividers die ook een hoge akoestische demping realiseren.

Eigenschappen van roomdividers met mos

De roomdividers met mos zorgen voor een akoestische demping door de open structuur van het mos. Daarnaast behoeft het door het geprepareerde mos geen onderhoud, heeft geen groeilicht nodig en hoeft niet te worden voorzien van water. Door deze eigenschappen kunnen de roomdividers overal worden geplaatst. Tevens zijn de roomdividers erg functioneel en sfeervol. De vaste en mobiele moswanden worden gemaakt met een geannodiseerd aluminium of houten frame op stevige gegalvaniseerd stalen voeten. Het mos welk wordt verwerkt op de roomdividers is rendiermos die in standaard kleuren en maatvoeringen zijn te verkrijgen. 

Mobiele moswand op maat

Wilt u een eigen invulling geven met een of meerdere roomdividers is dat bij ons ook mogelijk om voor u te laten maken. Wij kunnen op aanvraag het rendiermos laten kleuren naar uw wensen, evenals het kleuren van het frame in een gewenste ralkleur. Ook is het mogelijk om de roomdividers een praktische invulling mee te geven door éénzijdig een prikbord of white board te maken. Wanneer u iets wilt presenteren hoeft u alleen de roomdivider met wielen om te draaien.