Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Moslogo

Een moslogo in een mosschilderij of moswand

Om een duurzaam bedrijf uit te dragen naar uw gasten is het mogelijk om een moslogo in uw bedrijf op te hangen. Het mos is een natuurlijk product dat erg duurzaam is en maakt indruk bij uw gasten en bezoekers. Met een mosschilderij met logo is het uitdragen van het logo een prachtige manier die veel mensen bijblijven. Bij het prepareren van het mos kunnen wij het mos ook kleuren in de gewenste kleur.

Mosschilderij met logo

Moslogo als wandlogo

Alle ontwerpen kunnen wij ook verwerken in een moswand. Naast het maken van het logo in de moswand is het ook mogelijk om diverse teksten naar voren te laten komen. Het plaatsen van teksten op de moswand kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De teksten plaatsen is mogelijk in een andere kleur of soort mos, waardoor het geintegreerd is in de moswand en er kunnen teksten worden uitgesneden uit een plaatwerk, of de letters laten snijden die voor het mos wordt geplaatst.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Copyright © 2017-2018 Mosschilderijen.nl, onderdeel van Greenwall Designers