Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Moswand

Moswand

Moswand, een groene mos muur

Moswand

Een moswand maken is een mooie klus om uit te voeren voor de eindklant. De ruimte begint na het maken van de moswand te leven, de sfeer is aan het veranderen en het is een lust voor het oog. Door de zachte uitstraling van het mos krijgt de groene muur een aantrekkingskracht, een ware blikvanger binnen de organisatie. 

Een moswand, wordt ook wel mosmuur genoemd, is eenvoudig om te realiseren. Op locatie wordt er gekeken naar de wand waar het mos op de muur moet komen en ingemeten. Na het inmeten worden er op kantoor tekeningen gemaakt hoe de mospanelen het beste op elkaar aansluiten om de naden buiten het zicht te houden. Wanneer de moswand bijna gereed is voor montage zullen wij met u een afspraak hebben om de muur om te transformeren naar een frisse groene muur. 

Moswand met logo?

Is een moswand iets voor bij jullie in de organisatie en wil je graag iets van je eigen bedrijf uitdragen naar je klanten en bezoekers? Dan kunnen wij ook denken aan een wandlogo van mos. Dit is een moswand, of mosmuur waar het logo middels andere kleuren of soorten mos naar voren komt. Lees op deze pagina meer over het maken van een moslogo.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Copyright © 2017-2018 Mosschilderijen.nl, onderdeel van Greenwall Designers