Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Over ons

Over ons

Mosschilderijen.nl is ontstaan vanuit Greenwall Designers. Bij Greenwall Designers ontvangen wij vele aanvragen voor mosschilderijen, moswanden en groene roomdividers van consumenten en zakelijke bedrijven. Greenwall Designers heeft als doelstelling meer groen in de leefomgeving te krijgen bij de mensen thuis en hun werkplekken op kantoor. Met meer groen om ons heen als mens presteren bij beter en voelen ons ook prettiger. Omdat wij graag transpirant zijn in onze prijzen voor de mosschilderijen en mosdividers hebben wij deze webshop ontwikkeld. Voor de maatwerkoplossingen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Waar worden mosschilderijen toegepast?

De producten van Mosschilderijen worden overal opgehangen waar men meer groen in en rond het huis en op kantoor willen hebben. De producten van mosschilderijen, moswanden en mosdivider worden geplaatst bij particulieren, scholen, zorginstellingen, bedrijven en gemeentes.

Contactgegevens Mosschilderijen.nl

Mosschilderijen.nl

Van Dongenstraat 7

8107 AD Broekland

https://mosschilderijen.nl/

info@mosschilderijen.nl

Telefoon: 31631589715

KvK: 67730507
BTW nr.: NL857152579B01

Neem contact op voor een offerte aanvraag of een afspraak voor een eigen moscreatie

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Copyright © 2017-2018 Mosschilderijen.nl, onderdeel van Greenwall Designers