Wij en derden maken gebruik van cookies, om het surfgedrag over verschillende websites te volgen, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om , om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie. Sluit deze melding

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19-09-2018

Mosschilderijen.nl vindt het belangrijk dat jouw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van jouw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

Mosschilderijen.nl deelt je zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie
Als je gebruikmaakt van deze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Mosschilderijen.nl deelt je zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Je persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • Wij persoonsgegevens verwerken. Dat kun je lezen in deze privacyverklaring;
  • We de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming vereist is;
  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • We je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Mosschilderijen.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen je hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de effectieve datum van de huidige privacyverklaring, kun je zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt Mosschilderijen.nl je persoonsgegevens?

Als je gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van je bestelling. Als je een bestelling plaatst, wordt je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om je pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met je op te nemen over je bestelling als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kun je zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Mosschilderijen.nl van je nodig?
Voor- en achternaam
Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.
Adres en woonplaats
Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen leveren.
Telefoonnummer
Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je bestelling.
Factuuradres
Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.
E-mailadres
Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvang je bijvoorbeeld een bericht als je pakket wordt verzonden. We kunnen je e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of je tevreden bent met onze producten en service.
Betalingsgegevens
Bij het betalen van je order maak je gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overmaakt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen als je geld van ons terugkrijgt.
Geslacht
Deze informatie is handig wanneer we contact met je opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail.

Registratie en toegang tot je eigen account
Voor sommige onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Voor het plaatsen van een bestelling bijvoorbeeld. Nadat je je geregistreerd hebt, bewaren we de door jou gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoef je deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over je bestelling, mocht dat nodig zijn. Nadat je je geregistreerd hebt, krijg je toegang tot je eigen account op onze website. Daar kun je onder andere je bestellingen bekijken of je gegevens wijzigen.

Vragen stellen via het contactformulier
In onze webwinkel heb je de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar word je gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals je e-mailadres en telefoonnummer. Je kunt zelf kiezen welke gegevens je verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen voor het beantwoorden van je vraag. Ze worden bewaard totdat je vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Blijf op de hoogte van Mosschilderijen.nl via de nieuwsbrief
Mosschilderijen.nl verstuurt regelmatig een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe producten en diensten, en speciale acties. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Mosschilderijen.nl, kun je meteen aangeven of je wilt worden toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je eenvoudig kunt afmelden.

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken je persoonsgegevens en de aan jouw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van je bestelling. Zo geven we je naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals DHL of PostNL, om te zorgen dat zij het pakket bij jou kunnen afleveren.
Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze webwinkel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Meer informatie daarover vind je in ons cookiebeleid.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik maakt.

Geen publicatie van je persoonlijke gegevens
Wij publiceren je klantgegevens niet.

Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig
Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. Je hebt hier geen speciale software voor nodig: bij ons bestel je altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kun je terugvinden in de instellingen van je browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.
Voor al je vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Niet tevreden? Neem contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens
Ben je niet tevreden over de verwerking van je persoonsgegevens? Wij helpen je natuurlijk graag verder, dus je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
Mosschilderijen.nl
t.a.v. Klantenservice
Nering Bögelweg 79
7418 HJ  Deventer
Mosschilderijen.nl

Copyright © 2017-2018 Mosschilderijen.nl, onderdeel van Greenwall Designers